O nama

Kick Boxing Akademija Ilidža osnovana je početkom 2005 godine na inicijativu jednog broja sportskih entuzijasta među kojima je i Nermin Bašović Svjetski prvak 2003 godine i SPORTISTA GODINE BIH 2003 godine.Osnovna ideja naše Akademije je da što više mladih uključimo u sport,i da ih sačuvamo od svakodnevnih poroka današnjice.

U ovom vrlo kratkom vremenu postojanja naš klub je ostvario jako dobre rezultate na domaćim i međunarodnim takmičenjima.Tri godine za redom naš klub je proglašavan za najuspješniji u juniorskoj konkurenciji na Prvenstvima BiH.

Naš takmičari redovno su osvajali medalje na Balkanskim,Evropskim i Svjetskim prvenstvima. KBA Ilidža broji oko 150 članova,koji redovno treniraju na području općine Ilidža.

Kickboxing akademija Ilidža je fokusirana na dvije skupine članova: takmičare i rekreativce. Treningu se mogu priključiti djevojke i muškarci od 10 do 25 godina bez prethodnog iskustva u borilačkim sportovima. Treninzi se održavaju u KSC-u Ilidža – dvorana za borilačke sportove.

Termini treninga:

-ponedjeljak u 19:00
-utorak u 19:00
-srijeda u 19:00
-četvrtak
-petak 19:00

Upis novih članova na rekreativni kickboxing za muškarce i djevojke.
KSC Ilidža
Prijave na mail: nerminbasovic82@hotmail.com

Treneri kluba su Nermin Bašović, Edin Sinanović.

Informacije na broj 061 813 262 ili na email nerminbasovic82@hotmail.com.

Grand Prix BIH - Sarajevo 2020
Created with love by SCODES